Virgin Voyages lanceert de geur van Scarlet Lady

Virgin Voyages heeft vrijdag via een video, met voorman Sir Richard Branson in de hoofdrol, een parfum gelanceerd die is geinspireerd op haar eerste cruiseschip, Scarlet Lady. ‘Ship No.1’, gecreëerd door Air Aroma, omarmt volgens de nieuwe rederij de marine en aromatische frisheid van zee-lavendel in contrast met de warmte van zonovergoten hout van een vijgenboom. De geur, die ook vleugjes van mandarijn, rozemarijn en zeezout bevat, wordt over het gehele schip verspreid.

Voordat het schip in de vaart komt kunnen geinteresseerden voor 50 dollar een 100 ml flesje Ship No.1 kopen, exclusief via de website itsmellslikeship.com. Alle netto-opbrengsten worden gedoneerd aan Ocean Unite, een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud van de oceanen. De opbrengst ondersteunt het 30×30 initiatief dat tot doel heeft om ten minste 30% van de oceanen te beschermen voor 2030 via een netwerk van zeer beschermde zeegebieden.

Scarlet Lady maakt in april 2020 haar debuut. Recent rondde ze met succes haar eerste zeetesten af. In haar inaugurele jaar gaat ze varen naar de Caribbean en de Bahamas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!