Holland America Line gaat in 2021 naar Groenland

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het 3 extra cruises heeft toegevoegd aan haar Canada & New England seizoen die Groenland aan zullen doen. Gasten kunnen van april tot aan oktober 2021 kiezen uit 13 verschillende routes van 7- tot 17 dagen, waaronder een nieuwe rondreis vanaf Boston, Massachusetts met o.a. Groenland, Newfoundland en New England als bestemmingen.

‘Met een spectaculair landschap in elk seizoen en een bloeiende culinaire en culturele scene blijven Canada en New England een van onze meest gevraagde bestemmingen’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. ‘Het toevoegen van Groenland aan de routes maakt ze nog aantrekkelijker omdat het zelden op een cruise wordt bezocht en de natuurlijke schoonheid is een perfecte aanvulling op Canada en New England’.

Vanaf april 2021 zullen de Amsterdam, Zaandam en Rotterdam 50 cruises gaan varen die 23 havens aan zullen doen met vertrek vanuit Boston, Fort Lauderdale en Montreal. Naast Groenland worden de meest bijzondere bestemmingen in de regio aangedaan, waaronder Charlottetown op Prince Edward Island, het Acadia National Park in Maine, de Birds Islands van Cape Breton en Red Bay, Newfoundland en Labrador.

De drie nieuwe 17-daagse Greenland, Newfoundland en New England Discovery cruises aan boord van de Rotterdam in juli en augustus varen heen en terug vanuit Boston. De havens die worden aangedaan zijn Paamiut, Qaqortoq en Nanortalik op Groenland; St. John’s, Red Bay, St. Anthony en Corner Brook, Newfoundland en Labrador; Halifax en Sydney, Nova Scotia; Charlottetown, Prins Edward Island en Bar Harbor, Maine.

De Amsterdam en Zaandam zullen zowel in de zomer als in de herfst blijven varen tussen Montréal en Boston met drie extra Canada en New England Discovery cruises en een extra Atlantische kust cruise.

De Rotterdam neemt de 10-daagse Newfoundland en New England Discovery routes over die nu helemaal naar Montréal gaan en een laat vertrek of overnachting in Québec bevatten.

Interesse in cruisen met Holland America Line naar Groenland? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!