Prijswinnaars reisgids ‘time to momo Athene’!

Cruisereiziger.nl geeft in samenwerking met uitgeverij mo’media drie reisgidsen time to momo Athene weg. De prijswinnaars hebben het juiste antwoord gegeven op de vraag: ‘in welke haven komt je cruiseschip aan als je Athene wilt bezoeken?’ Het juist antwoord is Piraeus.

Prijswinnaars

De prijswinnaars zijn:

  • I. Möhlman
  • T. Arbouw
  • A. Hubert

Van harte gefeliciteerd!

De prijswinnaars krijgen de time to momo Athene reisgids opgestuurd.

Gratis route

Heb je niet gewonnen? Je kunt deze maand januari gratis een wandelroute door Athene downloaden. De route (van 6,2 km) door de wijken Syntagma, Psiri en Kerameikos is te downloaden via timetomomo.com en in de app.  In deze afwisselende time to momo-route maak je kennis met zowel de highlights als de verborgen pareltjes van de stad.

De reisgids timetomomo Athene is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Prijswinnaars reisgids ‘time to momo Athene’!

  • 17 januari 2020 om 13:44
    Permalink

    Dank je wel voor het toekennen van deze prijs.

    groet ton

Reacties zijn gesloten.