Oceania Cruises maakt route 180-daagse wereldcruise van 2022 bekend

Oceania Cruises heeft de route van de 180-daagse wereldcruise van de Insignia in 2022 bekendgemaakt. Tijdens deze bijzondere reis worden 91 havens aangedaan in 44 landen, 6 continenten en 4 oceanen. Het vertrek van de Insignia staat op 6 januari 2022 gepland in Los Angeles en eindigt in New York op 5 juli 2022.

Uniek zijn de exclusieve Shoreside Events waar cruisereizigers getrakteerd worden op bijzondere evenementen en/of optredens. Zo verblijf je in Shanghai in een van de meest luxe hotels, bezoek je de Royal Melbourne Zoological Gardens en ga je naar het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Route

De focus op deze reis ligt op Oceanië, Azië, Afrika en Europa. Zo bezoek je in Azië ruim twee weken lang bestemmingen in Japan. De wereldcruise leidt je eerst naar Frans Polynesië, naar Nieuw-Zeeland en Australië.  Via Indonesië bereik je Japan, China, Vietnam en Thailand. In Myanmar verblijf je 3 dagen. De Insignia bezoekt via India de Seychellen en daarna het Afrikaanse continent vervolgens bezocht met o.a. Zuid-Afrika, Namibië, Gambia en Senegal. Je ziet de Kaapverdische Eilanden voordat je de Westkust van Europa bezoekt. Na 2 dagen Amsterdam, steek je over naar Ierland. Het laatste deel gaat via de Atlantische Oceaan naar Canada en eindbestemming New York.

Klik hier voor de volledige route van de 2022 wereldcruise met de Insignia.

Extra’s

Standaard ontvang je bij de wereldcruise van Oceania de volgende extra’s zodat het onbezorgd cruisen wordt:

  • Keuze uit 62 gratis excursies of gratis (alcoholisch) drankpakket of $6200 boordtegoed
  • Fooien inclusief
  • Hotelovernachting voorafgaand aan cruise
  • Gratis bagage service, transfers
  • Gratis wasservice
  • Gratis internet
  • Gratis medische zorg

Bovendien ontvang je standaard bij Oceania Cruises gratis dineren in de specialiteitenrestaurants en zijn alle softdrinks en koffie (water, sap, thee) inclusief in de prijs.

De wereldcruise start bij €37.539 per persoon (voor een binnenhut).

De Insignia is o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.