Resham Saujani benoemd als doopmoeder Celebrity Apex

Celebrity Cruises heeft bekendgemaakt dat Reshma Saujani, oprichter en CEO van de internationale non-profit organisatie Girls Who Code en auteur van de internationale bestseller ‘Brave, Not Perfect’, de doopmoeder wordt van haar nieuwe cruiseschip Celebrity Apex. Saujani zal het tweede Edge-klasse schip in de vloot dopen tijdens een officiele ceremonie in Southampton op 30 maart 2020.

Voor haar Edge-klasse schepen selecteert Celebrity Cruises doopmoeders die baanbrekend zijn in hun eigen vakgebied voor mensen over de hele wereld. De eerste Edge-klasse doopmoeder, die de Celebrity Edge doopte in november 2018, was de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede Malala Yousafzai. Zij is bekend om haar pleidooi voor educatieve kansen voor meisjes wereldwijd.

‘Reshma overbrugt de kloof in de historisch door mannen gedomineerde technologie-industrie. Ze verandert het beeld van hoe een computerprogrammeur eruit ziet en doet en inspireert een hele nieuwe generatie meisjes en vrouwen om dapper hierin te stappen. Omdat ze een visionair is die het spel verandert is ze de perfecte meter voor een vooruitstrevend schip als Celebrity Apex’, aldus de president en CEO van Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo.

Celebrity zal ook gaan samenwerken met Girls Who Code om educatieve coderingsprogramma’s aan te bieden als onderdeel van Camp at Sea S.T.E.M. ervaringen aan boord van Celebrity Apex en Celebrity Edge en met gerelateerde aanbiedingen en producten.

Celebrity Apex begint haar inaugurele seizoen in april 2020 met een miniseizoen van 5 afvaarten naar bestemmingen in Noord-Europa om vervolgens haar zomer door te brengen in de Middellandse Zee met 8- tot 13-daagse cruises. In november repositioneert de Celebrity Apex zich naar Fort Lauderdale voor een winterseizoen van wekelijkse cruises naar de Caribbean.

De inaugurele cruises van de Celebrity Apex zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!