Zeetest Celebrity Apex vertraagd door staking in Frankrijk

De zeetesten van de Celebirty Apex hebben afgelopen weekend vertraging opgelopen bij de werf Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint Nazaire. Oorspronkelijk zouden deze op 15 januari plaatsvinden maar vanwege slechte weersomstandigheden werden deze uitgesteld. De testen zouden vervolgens op vrijdag 17 januari doorgaan, maar vanwege een staking van onder andere de slepers van de sleepboten werd er niet gewerkt. In Frankrijk wordt regelmatig door bepaalde beroepsgroepen gestaakt tegen de pensioenplannen van de huidige regering.

Begin november 2018 werd de kiel gelegd van het tweede Celebrity Edge klasse schip. De oplevering aan de rederij staat gepland voor 20 maart 2020. Begin april staan een serie korte preview cruises op het programma naar onder andere Amsterdam. In de zomer vaart ze naar de Middellandse Zee voor 8- tot 13-daagse cruises. In november repositioneert de Celebrity Apex zich naar Fort Lauderdale voor een winterseizoen van wekelijkse cruises naar de Caribbean.

Kijk voor cruises op de Celebrity Apex bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.