Celebrity Apex eerder in de vaart, preview-cruise naar Amsterdam

Celebrity Cruises heeft laten weten dat haar nieuwste cruiseschip Celebrity Apex eerder dan verwacht in de vaart komt. Het tweede cruiseschip in de nieuwe Edge-klasse debuteert begin april 2020. Tijdens een nieuw ingeplande preview-cruise kunnen voor het eerst kennismaken met het zusterschip van de Celebrity Edge. Het gaat om een 5-daagse cruise van en naar Southampton met vertrek op 1 april 2020

De preview-cruise doet twee havens aan, Zeebrugge en Amsterdam. Op 2 april verblijft de Celebrity Apex van 08:00-17:00 uur in de Belgische havenstad. Een dag later, vrijdag 3 april, verwelkomt Amsterdam het splinternieuwe schip om 08:00 uur. Na een overnachting vertrekt het op 4 april om 12:00 uur weer naar Southampton.

Beide steden ontvangen in dezelfde maand nog 2 keer de Celebrity Apex. Dat vindt plaats tijdens twee al geplande 11-daagse Noord-Europa hoofdsteden cruises vanuit haar thuishaven Southampton. Op maandag 20 april (11:00-19:00 uur) en zaterdag 25 april (07:00-16:00 uur) wordt Amsterdam aangedaan. Zeebrugge is op 21 april (07:00-17:00 uur) en 24 april (08:00-17:00 uur) een tussenstop.

Wil jij als eerste cruisen op de nieuwe Celebrity Apex? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Celebrity Apex eerder in de vaart, preview-cruise naar Amsterdam

  • 5 augustus 2019 om 12:04
    Permalink

    Waarom is het zo moeilijk om alleen te cruise voor en normale prij????

Reacties zijn gesloten.