Enquête: Wat is jouw ideale cruise-souvenir?

Hoe ziet jouw ideale cruise souvenir eruit? Iets leuks voor jezelf of juist voor vrienden of familie?

Het nieuwe bedrijf Brøn wil graag van jou weten wat je graag zou willen kopen aan boord van een cruiseschip zodat zij hun assortiment beter op de cruisereiziger kunnen afstemmen.

Brøn werd opgericht in 2019 en streeft ernaar betaalbare luxe-items aan te bieden in winkels aan boord. Door het creëren van moderne, duurzame maritieme producten, willen zij een brug vormen tussen het schip en haar passagiers.  En momenten van plezier creëren, zowel tijdens als na je cruisevakantie.

Brøn heeft een enquête opgesteld die hen zal helpen een beter inzicht te krijgen in de behoeften. Om de enquête in te vullen, ga je naar de volgende website:

Vul de enquête in

Hartelijk dank namens Jos en Daniella van Brøn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)