Vier Phoenix schepen ontmoeten elkaar wederom in Bremerhaven

Zondg 4 augustus was het tijd voor een traditie in Bremerhaven. Vier schepen uit de Phoenix Reisen vloot, ontmoetten elkaar bij de cruiseterminal van Bremerhaven. De Amadea, Deutschland, Artania en Albatros lagen achter elkaar aan de kade.
Naast duizenden vertrekkende en aankomende gasten waren er ook heel veel bezoekers en toeschouwers, die de tijd namen om de schepen te bezoeken en het maritieme spektakel te bewonderen.

Het volgende grote Phoenix-evenement in Bremerhaven staat ook in de startblokken. Op 16 augustus zal in het Columbus Cruise Center het nieuwste schip van Phoenix, het MS Amera (ex-Prinsendam) gedoopt worden na een modernisering van zes weken in de werf van Blohm+Voss.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)