Vier Phoenix schepen ontmoeten elkaar wederom in Bremerhaven

Zondg 4 augustus was het tijd voor een traditie in Bremerhaven. Vier schepen uit de Phoenix Reisen vloot, ontmoetten elkaar bij de cruiseterminal van Bremerhaven. De Amadea, Deutschland, Artania en Albatros lagen achter elkaar aan de kade.
Naast duizenden vertrekkende en aankomende gasten waren er ook heel veel bezoekers en toeschouwers, die de tijd namen om de schepen te bezoeken en het maritieme spektakel te bewonderen.

Het volgende grote Phoenix-evenement in Bremerhaven staat ook in de startblokken. Op 16 augustus zal in het Columbus Cruise Center het nieuwste schip van Phoenix, het MS Amera (ex-Prinsendam) gedoopt worden na een modernisering van zes weken in de werf van Blohm+Voss.

Cruises van Phoenix zijn boekbaar bij:

CruisewinkelDreamlines

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.