Prijswinnaars Cruise & Style Magazine

Cruisereiziger.nl geeft in samenwerking met uitgeverij Beckx Media vijf magazines Cruise & Style weg. De prijswinnaars hebben het juiste antwoord gegeven op de vraag: ‘Welk schip staat op de voorkant van het nieuwste Cruise & Style magazine?‘ Het juiste antwoord is de MSC Grandiosa.

Prijswinnaars

De prijswinnaars zijn:

  • P. Veen
  • T. Brouwers
  • W. Burgers-van Laar
  • S. Jongenburger
  • E. Laban

Van harte gefeliciteerd!

Wij nemen contact op met de prijswinnaars. Zij krijgen het magazine Cruise & Style opgestuurd.

Te Koop bij

Heb je niet gewonnen? Het magazine is te koop bij Bol.com, de boekhandel en in de winkel (in Nederland bij o.a. Ako, Bruna, Bijenkorf, Primera enz.) voor €6,95.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.