Stakingen in Frankrijk zorgen voor vertraging renovatie Norwegian Spirit

De eerste cruise van de Norwegian Spirit na haar uitgebreide renovatie op de scheepswerf van CNDM in Marseille is uitgesteld. Norwegian Cruise Line heeft woensdag laten weten dat vanwege langdurige stakingen in Frankrijk de afgelopen twee weken het droogdok van het schip met enkele dagen wordt verlengd. Hierdoor zijn noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd in de route van de oorspronkelijk geplande 20-daagse cruise.

In plaats van dinsdag 11 februari vertrekt de Norwegian Spirit nu pas op vrijdag 14 februari vanuit Civitavecchia. Het zet rechtstreeks koers naar haar volgende stop Haifa in Israel. De bestemmingen Pireaus en Rhodos (Griekenland) en Limassol (Cyprus) komen te vervallen. Voordat het uiteindelijk in Dubai arriveert stopt het nog wel in Port Said, Safaga (Egypte), Aqaba (Jordanie), Muscat (Oman) en Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!