Cruisereiziger
Fotoreportage

Virgin Voyages: Eerste beelden van nieuw cruiseschip Scarlet Lady

Virgin Voyages heeft de eerste beelden getoond van het interieur van haar eerste cruiseschip Scarlet Lady, dat vrijdag haar debuut maakt in het Engelse Dover.

Scarlet Lady (110.000 ton, 2770 passagiers) is een cruiseschip alleen voor volwassenen. 86 procent van de hutten heeft een balkon, een zogenaamd ‘sea terrace’ en 93 procent heeft uitzicht op zee. Het schip bevat een zilvergrijze boeg en Virgin-rode accenten, inclusief een rode schoorsteen. De rederij gooit met haar RockStar Suites alle traditionele clichés over luxe en formaliteiten over boord. De suites brengen het zogenoemde ‘Rebellious Luxe’ tot leven op zee. Vergeet bij Virgin het buffet of het hoofdrestaurant met zittingen. Er zijn meer dan 20 eetgelegenheden aan boord die je doen denken aan een gewone stad met restaurantjes die op elk moment van de dag open zijn, allen inclusief in de prijs.

Na een korte introductie in Dover en Liverpool zal de Scarlet Lady vanuit haar thuishaven Port Miami vanaf april 4- en 5-daagse Caribische cruises gaan maken naar Costa Maya in Mexico, Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek, Key West en de Bahama’s. Volgend jaar mei 2021 komt zusterschip Valiant Lady al in de vaart. Zij zal 8-daagse routes gaan varen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Virgin Voyages: Eerste beelden van nieuw cruiseschip Scarlet Lady

  • Hi Miriam, lijkt een schitterend schip, leuk dat er meer dan 20 restaurantjes zijn, keuze genoeg dus. Het aantal passagiers maak het ook interessant. Verder ziet het er wel heel erg mooi uit.

    Groet ton

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger