Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Victory onderweg naar Cadiz voor 38-daagse droogdok

Het cruiseschip Carnival Victory is maandag vanuit PortMiami vertrokken voor haar transatlantische oversteek naar het Spaanse Cadiz waar het een 200 miljoen dollar kostende renovatie zal ondergaan.

Als het terugkeert uit droogdok zal het deze lente verdergaan onder de naam Carnival Radiance. De werkzaamheden zullen in totaal 38 dagen in beslag gaan nemen, waarbij het schip (102.000 brutoton) diverse nieuwe ruimtes en faciliteiten krijgt.

Op de Carnival Radiance debuteert het restaurant Big Chicken, gecreëerd door Carnival’s Chief Fun Officer Shaquille O’Neal, evenals vele van de populairste restaurants, bars, entertainment en attracties van de Amerikaanse rederij.

Andere toevoegingen aan de Carnival Radiance tijdens haar make-over zijn Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse van Food Network-ster Guy Fieri, het Italiaanse restaurant in familiestijl Cucina del Capitano, Bonsai Sushi en de door de Caraïben geïnspireerde RedFrog Pub.

Alle openbare ruimtes van het schip worden gemoderniseerd, waaronder het waterpark WaterWorks, de jeugdfaciliteiten, winkels, Cloud 9 Spa, het SportSquare outdoor recreatiecomplex met een touwbaan en een nieuwe Liquid Lounge met Carnival’s Playlist Productions shows.

Cruises met de gerenoveerde Carnival Radiance zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!