Cruisereiziger
Themacruise

Vloot Fred. Olsen Cruise Lines komt in 2021 weer samen in Lissabon

Fred. Olsen Cruise Lines heeft bekendgemaakt dat in oktober 2021 haar gehele vloot voor de derde keer samenkomt in Lissabon. Oorspronkelijk zouden afgelopen zaterdag de vier cruiseschepen van de Britse cruisemaatschappij elkaar ontmoeten bij het bloemeneiland Madeira. Het ‘Four Fred.s in Funchal’ evenement moest echter worden geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus.

3 van de 4 schepen van Fred. Olsen Cruise Lines, Boudicca, Black Watch en Braemar, stonden op 22 oktober 2021 al gepland met een bezoek aan Lissabon. De route van het vierde schip Balmoral is speciaal gecreëerd om deze bijzondere ontmoeting tot stand te brengen.

Ter gelegenheid van deze bekendmaking ontvangen cruisepassagiers die een van deze ‘Four Freds in Lisbon’ cruises tot en met 5 mei 2020 boeken een boordtegoed van 200 pond per persoon en de fooien gratis. Daarnaast kunnen ze hun eigen hut, restaurant en dinertijd kiezen, naast enkele andere voordelen.

Dit zijn de 4 cruises rond het ‘Four Fred.s in Lisbon’ evenement:

Braemar’s 27-nachten ‘Iconische plekken in Kroatie en Italie’ cruise, met vertrek vanuit Southampton op 30 september 2021. Prijzen vanaf £3,799 per persoon.

Havens die worden aangedaan: Southampton, Engeland – Cádiz, Spanje – Crotone, Italie – Gallipoli, Italie – Kotor, Montenegro – Sibenik, Kroatie – Venice, Italie – Chioggia, Italie – Split, Kroatie – Dubrovnik, Kroatie – Monopoli, Italie – Trapani, Italie – Cartagena, Spanje – Lissabon, Portugal – Leixões, Portugal – Avilés, Spanje – Southampton, Engeland.

Balmoral’s 16-nachten ‘Erfgoed plekken in de Middellandse Zee’ cruise, met vertrek vanuit Newcastle op 21 Oktober 2021. Prijzen starten vanaf £1,999 per persoon.

Havens die worden aangedaan: Newcastle, Engeland – La Coruña, Spanje – Malaga, Spanje – Cádiz, Spanje – Leixões, Portugal – Antwerpen, Belgie – Newcastle, Engeland.

Black Watch’s 15-nachten ‘Ontdek de Azoren en Portugal’ cruise, met vertrek vanuit Liverpool op 18 oktober 2021. Prijzen starten vanaf £1,999 per persoon.

Havens die worden aangedaan: Liverpool, Engeland – Vigo, Spanje – Lissabon, Portugal – Praia de Vitoria, Portugal – Horta, Portugal – Ponta Delgada, Portugal – La Coruña, Spanje – Liverpool, Engeland.

Boudicca’s 17-nachten ‘De Atlantische Oceaan oversteek met Bermuda en Havana’ met vertrek vanuit Dover (inclusief terugvlucht vanuit Havana) op 18 oktober 2021. Prijzen starten vanaf £1,999 per persoon.

Havens die worden aangedaan: Dover, Engeland – Vigo, Spanje – Lissabon, Portugal – Horta, Portugal – King’s Wharf, Bermuda – Havana, Cuba.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!