Cruisereiziger
Annulering

AIDA Cruises annuleert cruises tot en met 31 mei 2020 en biedt bonus aan

Update 14/4:

AIDA Cruises heeft bekendgemaakt dat het vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus haar cruiseactiviteiten zeker niet voor 1 juni zal opstarten. Alle cruises tot en met 31 mei 2020 zijn geannuleerd. Eerder had de Duitse cruisemaatschappij al bekendgemaakt tot eind april 2020 niet te varen. Deze periode is nu dus met minimaal 1 maand verlengd. AIDA neemt contact op met alle gasten die reeds een vakantie hadden gepland met de rederij in deze periode. De betreffende boekingen worden op de dag van vertrek chronologisch verwerkt.

AIDA laat weten dat alle gasten waarvan de cruises tussen 8 maart en 31 mei 2020 zijn geannuleerd de reissom die al is betaald krijgen vergoed in de vorm van een reistegoed. Als dank voor het vertrouwen ontvangen gasten een bonus van 10% afhankelijk van de lengte van de cruise, bovenop het bedrag dat reeds is betaald. Dit geldt in Nederland niet voor cruises van 4 april – 30 april. Het tegoed kan worden gebruikt voor boekingen tot 31 december 2021 voor het volledige aanbod aan AIDA-reizen. Gasten zijn vrij om te kiezen voor welke diensten ze hun tegoed willen gebruiken – hetzij als verrekening met de reissom, voor een boordtegoed of voor MyAIDA-diensten zoals excursies, specialiteitenrestaurants en wellnessbehandelingen.

Gasten die geen gebruik willen maken van het reistegoed inclusief 10% bonus krijgen ,op verzoek, hun reeds betaalde reissom terugbetaald.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “AIDA Cruises annuleert cruises tot en met 31 mei 2020 en biedt bonus aan

  • Hoe komt u aan deze informatie. Mijn cruise met Aida van 27 maart jl is geannuleerd en ik kan pas in het voorjaar van 2022 een nieuwe cruise boeken. Als ik deze boek voor 31 mei a.s. krjjg ik een boordtegoed van 150 euro.

    • Dit is informatie van de rederij zelf. Vraag het zeker nog even na bij het reisbureau of AIDA, want 2022 klinkt heel raar. Wellicht wordt bedoeld vanaf nu tot maart 2022?

Reacties zijn gesloten.