Vertraging oplevering Spirit of Adventure bij Meyer Werft

De Britse cruisemaatschappij Saga Cruises heeft laten weten dat haar nieuwe cruiseschip Spirit of Adventure niet zoals gepland haar debuut zal maken in augustus van dit jaar. De Duitse scheepsbouwer Meyer Werft heeft de rederij geïnformeerd dat het schip niet op tijd gereed zal zijn voor haar doopceremonie in Portsmouth en maiden voyage over 3 maanden. De bouw heeft vertraging opgelopen vanwege de gevolgen van het coronavirus.

Saga Cruises is hierdoor genoodzaakt om de eerste inaugurele cruises te annuleren. De getroffen cruisepassagiers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Zij krijgen de mogelijkheid om om te boeken naar de nieuwe datum van de maiden voyage zodra deze bekend wordt gemaakt. De Britten zijn hierover nog in gesprek met de scheepswerf. Gasten kunnen ook kiezen om hun volledige reissom terug te laten storten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!