Disney Cruise Line schrapt alle Europa-cruises van Disney Magic

Disney Cruise Line heeft in verband met de coronavirus pandemie besloten om alle cruises van de Disney Magic deze zomer in Europa te annuleren, inclusief haar 11-daagse transatlantische repostioneringscruise van Dover naar New York. Het gaat in totaal om 7 cruises tot begin oktober met vertrek uit Kopenhagen en Dover naar de Oostzee, Noorse fjorden en Britse Eilanden.

De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft daarnaast ook bekendgemaakt dat alle cruises naar Alaska dit jaar niet doorgaan omdat Canada voorlopig geen cruiseschepen met meer dan 100 passagiers toelaat. Vertrekken vanuit Vancouver is dan ook niet mogelijk.

Disney biedt gasten die reeds hun cruisesom hebben betaald een tegoedbon van 125% aan die binnen 15 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum kan worden gebruikt voor een toekomstige cruise. Het is ook mogelijk om het volledige bedrag terug te laten storten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.