Nieuw riviercruiseschip Andrea gedoopt voor Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft dinsdag haar nieuwste aanwinst, het MS Andrea, laten dopen tijdens een kleine ceremonie in Bonn. Het schip komt uit handen van de Nederlandse rederij Rijfers. De Andrea biedt met haar 135 meter en 4 dekken plek aan 190 passagiers. Zij kunnen in een van de 2 smaakvol ingerichte restaurants eten, in de panoramalounge ontspannen of afkoeling zoeken op het zonnedek. Traditiegetrouw begint de naam van dit schip eveneens met de letter A. Passend bij deze traditie werd het schip ook gedoopt door een doopvrouw beginnend met de letter A, Andrea Lejckova-Rijfers, de echtgenote van de reder. Uiteraard kreeg het schip ook de zegen van pastor Raimund Blanke. De eerste gasten zijn inmiddels al onderweg op de Andrea met een cruise op de Rijn en Moezel, waar het schip haar thuis zal krijgen.

Phoenix Reisen is verkrijgbaar bij:

Captain CruiseDreamlines

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.