MSC Cruises kondigt Covid expert groep aan

Sinds de stopzetting van de cruises in verband met het Coronavirus, heeft ook MSC Cruises de afgelopen maanden hard gewerkt om een ​​nieuw gezondheids- en veiligheidsprotocol te ontwikkelen. MSC Cruises heeft daarvoor een multidisciplinaire taskforce opgezet met interne én externe experts zoals van het Australische Aspen Medical. Dit bedrijf is gespecialiseerd in medische oplossingen in diverse sectoren.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises: “Vandaag ben ik verheugd aan te kondigen dat het werk van onze taskforce verder wordt ondersteund door de vorming en inschakeling van een Blue Ribbon COVID 19 Expert Group voor overleg over protocollen en planning.  Met het expert advies vergroten we onze eigen team en onze kennis”.

Doel

“Het doel van onze Blue Ribbon COVID Expert Group op het gebied van geneeskunde, volksgezondheid en / of aanverwante wetenschappelijke disciplines, is om een ​​groep van hooggekwalificeerde en internationaal gerespecteerde experts om ons heen te vormen om onze initiatieven te bekijken en te beoordelen met betrekking tot COVID-19. Zo zorgen we ervoor dat alle genomen maatregelen passend en effectief zijn. Daarom krijgt deze deskundigengroep de bevoegdheid om beleid, technische innovaties en operationele maatregelen met betrekking tot COVID-19 te beoordelen. De groep blijft bestaan, ook na het starten van de eerste cruises, ​​om ervoor te zorgen dat we profiteren van hun knowhow en input.” aldus Vago.

Het nieuwe operationele protocol van MSC Cruises – waarvan de details binnenkort bekend zullen worden gemaakt – is ontworpen om te voldoen aan de richtlijnen van de belangrijkste internationale en regionale regelgevende en technische instanties. Denk aan de Wereldgezondheidsorganisatie, het EU Healthy Gateways Joint Action en het European Maritime Safety Agency (EMSA), evenals voorschriften die zijn opgesteld door veel van de regeringen in de landen waar de cruiseschepen van MSC actief zijn.

Bekijk MSC Cruises bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.