Moedermaatschappij Royal Caribbean wijzigt haar naam

Royal Carbbean Cruises Ltd., de moedermaatschappij van Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara, Silversea, TUI Cruises en Hapag Lloyd Cruises, heeft haar naam veranderd. Voortaan gaat het bedrijf verder als Royal Caribbean Group. De afgelopen periode is de nieuwe naam langzaam doorgevoerd in haar communicatie-uitingen zoals in persberichten, video’s en sinds kort ook social media en de website. Naast de naam is ook het logo met de kroon en anker op enkele punten aangepast.

De aanpassingen zijn door het bedrijf doorgevoerd om een meer moderne en praktische uitstraling te krijgen. Daarnaast hoopt het ook meer duidelijkheid te creëren. De vorige naam Royal Caribbean Cruises Ltd. leidde nogal eens tot verwarring met haar cruisemerk Royal Caribbean International.

Royal Caribbean Group is sinds kort de volledige eigenaar van Silversea Cruises. Het heeft de resterende aandelen gekocht in de ultra-luxe cruisemaatschappij. In juli 2018 had het al 2/3 van de aandelen in handen gekregen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!