Royal Caribbean: 60% korting voor 2e persoon

Geldig vanaf 4 augustus tot en met 31 oktober 2020.

60% korting voor 2e persoon!

Deze actie is verlengd 🙂 tot eind oktober!

De tweede gast in de reservering profiteert van 60% korting op cruisesom en havengelden.

Boek en bevestig tussen 4 en 30 augustus 2020 een Royal Caribbean cruise en profiteer van 60% korting voor de 2e persoon. Het vertrek van de cruise moet op of na 30 september 2020 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Vraag je offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.