Holland America Line start verkoop wereldcruise 2022 en Afrika-cruise 2021

Holland America Line is de verkoop gestart van 2 van haar meest avontuurlijke cruises: de 2022 Grand World Voyage en de 2021 Grand Africa Voyage. Beide lange cruises worden uitgevoerd door de Zaandam, het cruiseschip dat momenteel voor anker ligt bij Scheveningen. Beide routes hebben Fort Lauderdale in de Verenigde Staten als begin- en eindpunt.

Passagiers die de volledige cruises boeken komen in aanmerking voor diverse vroegboekvoordelen. Het gaat dan o.a. om een boordtegoed, vooruitbetaalde fooien en bagagebezorgservice. Daarnaast ontvang je korting op de reissom als deze tijdig volledig is betaald.

2022 Grand World Voyage

De 2022 Grand World Voyage van Holland America Line met de Zaandam is een wereldreis van 128 dagen. Daarbij worden 50 havens aangedaan in 27 landen, territoria en eilanden verspreid over 4 continenten. Er staan overnachtingen in 9 havens gepland waaronder Tokyo en Kobe (Japan), Xingang, Shanghai en Hong Kong (China), Singapore, Mumbai (India), Aquaba (Jordanië) en Istanboel (Turkije).

Andere hoogtepunten zijn de late verblijven in 10 havens waaronder Hilo (Hawaii), Naha en Okinawa (Japan), Da Nang (Vietname), Colombo (Sri Lanka), Dubai en Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), Aqaba (Jordanië), Ashdod en Haifa (Israël) en Mykonos (Griekenland), scenic cruising op de Amazone-rivier, het passeren van het Pananama- en Suezkanaal en twee evenaarsoversteken.

2021 Grand Africa Voyage

In de herfst van 2021 zal de Zaandam de Grand Africa Voyage varen. In 71 dagen zal het het continent rondgaan. De cruise vertrekt vanuit Fort Lauderdale op 10 oktober 2021 en vaart met de klok mee rond het werelddeel. Hoogtepunten zijn onder meer de 18 bestemmingen in Afrika die worden aangedaan aangevuld met stops in San Juan (Puerto Rico), Funchal (Portugal), Kreta (Griekenland) en Aqaba (Jordanië).

Er staan overnachtingen gepland in Aqaba, Mahe (Seychellen), Zanzibar (Tanzania) en Kaapstad (Zuid-Afrika) en late vertrekken op Kreta, Safaga (Egypte), Richards Bay en Kaapstad (Zuid-Afrika), Walvis Bay (Namibië) en San Juan. Daarnaast zijn er voldoende kansen om wilde dieren te zien in o.a. Jozani Forest Reserve, Lokobe National Park, Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve, Aqulia Game Reserve, Abuko Nature Reserve en Bandia Wildlife Reserve.

Heb jij interesse in deze avontuurlijke cruises met de Zaandam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.