Foto’s: Amsterdam en Rotterdam in dok

De Amsterdam en Rotterdam liggen korte tijd bij Damen nabij Rozenburg, waar ze worden klaargemaakt voor overdracht aan hun nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Lines. Patrick maakte de volgende foto’s van de twee schepen. Hartelijk dank voor deze bijzondere serie foto’s!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Foto’s: Amsterdam en Rotterdam in dok

 • 23 augustus 2020 om 23:56
  Permalink

  Is er al een definitieve vertrekdatum voor de Rotterdam en Amsterdam. Gaan ze soms samen?

  • 24 augustus 2020 om 10:33
   Permalink

   Ik heb gehoord van een cruise kenner die bij HAL werkt dat de Rotterdam dinsdag 25 augustus vertrekt uit de Dok om 12.00 uur. Succes.

Reacties zijn gesloten.