Foto’s: Amsterdam en Rotterdam in dok

De Amsterdam en Rotterdam liggen korte tijd bij Damen nabij Rozenburg, waar ze worden klaargemaakt voor overdracht aan hun nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Lines. Patrick maakte de volgende foto’s van de twee schepen. Hartelijk dank voor deze bijzondere serie foto’s!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Foto’s: Amsterdam en Rotterdam in dok

 • 23 augustus 2020 om 23:56
  Permalink

  Is er al een definitieve vertrekdatum voor de Rotterdam en Amsterdam. Gaan ze soms samen?

  • 24 augustus 2020 om 10:33
   Permalink

   Ik heb gehoord van een cruise kenner die bij HAL werkt dat de Rotterdam dinsdag 25 augustus vertrekt uit de Dok om 12.00 uur. Succes.

Reacties zijn gesloten.