MSC Cruises stelt herstart van MSC Magnifica uit

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de herstart van MSC Magnifica helaas moet uitstellen tot 26 september 2020. In verband met de recente introductie van aanvullende testmaatregelen voor inwoners van Italië die naar Griekenland zijn gereisd, zien we annuleringen en een afname van de vraag, aangezien de route van het schip maar liefst drie havens in Griekenland omvat. Dit heeft geleid tot het besluit om de herstart van het schip met vier weken uit te stellen.

MSC Cruises gelooft dat de reserveringen de komende weken weer zullen toenemen vanwege de aantrekkingskracht van de vaarroute. De verkoop van de cruises van de MSC Magnifica staat open voor inwoners van het Schengenlanden. In deze vroege fase van herstart zullen de meeste gasten echter Italiaanse staatsburgers en ingezetenen zijn. Als gevolg hiervan zijn de MSC Magnifica-cruiseafvaarten van 29 augustus tot en met 19 september 2020 geannuleerd. De eerste cruise vertrekt op 26 september 2020 vanuit Bari, Italië met een ongewijzigde reisroute.

Gasten die door de geannuleerde cruises worden getroffen, kunnen worden omgeboekt naar de MSC Grandiosa, die momenteel in het westelijke Middellandse Zeegebied vaart – of ontvangen een SGR voucher ter waarde van het betaalde bedrag, om deze in te wisselen naar een toekomstige cruise naar keuze – op elk schip, voor elke reisroute – tot eind 2021.

MSC Grandiosa biedt momenteel cruises van 7 nachten aan met inscheping in de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia, Napels en Palermo en met een aanvullend bezoek aan Valetta, Malta.

MSC Cruises bevestigde vorige maand ook de details van het winterseizoen 2020/2021, met meer dan 90 verschillende routes in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Golf, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië – alle regio’s waar MSC Cruises traditioneel actief is. De routes variëren in lengte van twee tot 24 nachten, samen met de derde MSC World Cruise die in januari 2021 vertrekt en een uitgebreid Grand Voyages-programma.

Kan jij niet wachten om weer te gaan cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.