Gasten ontvangen gratis suite upgrade bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft de Elevate Your Experience-promotie gelanceerd, waarbij gasten een gratis upgrade krijgen van maar liefst twee suite-categorieën hoger, tot aan een Penthouse Suite. De actie geldt op geselecteerde cruises in 2021 in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied.

Wanneer gasten hun suite upgraden naar een Concierge Suite, kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een gratis hotelnacht voorafgaand aan de reis. Om zo geheel uitgerust en ontspannen aan boord te gaan en van de cruise te kunnen genieten. Regent gasten kunnen er ook voor kiezen om te upgraden naar een luxueuze Penthouse Suite met bijbehorende exclusieve voordelen en voorzieningen, waaronder een persoonlijke butler.

Een verlaagde aanbetaling van 10% is van toepassing op boekingen die onder deze promotie vallen. Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit voor degenen die hun 2021 vakanties willen boeken.

Elevate Your Experience

“Met onze Elevate Your Experience-promotie hebben we de ongeëvenaarde ervaring van onze vloot naar een nieuw niveau getild”, aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Of je nu door Alaska, Noord-Europa of het Middellandse Zeegebied vaart, gasten kunnen met deze upgrades genieten van nog meer luxe en gepersonaliseerde service in de suite.”

Bovendien is Regent Reassurance, waarmee gasten hun cruise om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren in ruil voor een 100% toekomstig cruise tegoed, verlengd voor alle boekingen gemaakt tot uiterlijk 30 september 2020 voor reizen die vertrekken tot en met 31 oktober 2021.

Elevate Your Experience is van toepassing op boekingen gemaakt voor 30 september 2020.

Boekingen maak je bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Voorbeelden van routes

De cruiserederij heeft een aantal must-do hoogtepunten geselecteerd in bestemmingen die opgenomen zijn in de Elevate Your Experience promotie. Droom nu, en reis later…

Alaska
Met een vredige rust die contrasteert met het ruige landschap, biedt de majestueuze wildernis van Alaska genoeg mogelijkheden om de bestemming op betoverende en onvergetelijke wijze via 150 excursies in 9 havens te leren kennen. Wandelen op gletsjers, kajakken, goud zoeken en nog veel meer. Alles is mogelijk, maar het hoogtepunt van Alaska zijn toch wel de dieren. Walvissen, adelaars, wolven, herten en otters zijn slechts een fractie van de wilde dieren die je hier kunt tegenkomen, maar het spannendste dier dat je kunt spotten, is toch wel de machtige beer. In Ketchikan neemt een Regent Choice excursie gasten mee op een missie om beren te spotten vanuit de lucht en over land. Nadat vanuit een watervliegtuig het adembenemende landschap kan worden bewonderd, wordt er geland in Neets Bay, waarvandaan een wandeling gemaakt wordt naar het Tongass National Forest, waar beren zich vaak tegoed doen aan wilde zalm.

Middellandse Zeegebied
Cultuur en gastronomie staan ​​altijd op het menu in het Middellandse Zeegebied en hun invloeden door de geschiedenis heen zijn door Regent vastgelegd tijdens 850 excursies in 83 havens. Allerlei kunstsoorten, van architectuur tot muziek tot culinaire hoogstandjes, worden ontdekt in dit zonovergoten deel van de wereld met een veelvoud aan opties voor de reizende levensgenieter. Verdwaal op de specerijenmarkten van Istanbul, spendeer een dag in een ontspannen vissersdorpje dichtbij Porto of geniet van een buitengewone lunch in de Provence gecombineerd met lokale heerlijke wijnen als onderdeel van een Food & Wine Trails-tour op het landgoed La Cavale.

Dan is er ook nog een overvloed aan musea van wereldklasse. De Small Group tour naar het beroemde Guggenheim Museum in Bilbao is een must voor cultuurliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het werk van de giganten van popart, minimalisme, Arte Povera en conceptuele kunst. Het gebouw op zich is al een kunstwerk.

Noord-Europa
Onontdekte juweeltjes van afgelegen havens tot hypermoderne steden vatten dit eclectische deel van de wereld samen. Regent heeft 450 excursies samengesteld in 55 havens van IJsland tot Rusland. Gasten hebben de mogelijkheid om kennis te maken met Shetland-pony’s in Lerwick in Schotland, na een bezoek te brengen aan de ruïnes van het 17e-eeuwse kasteel, alsmede een bezoek aan de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en andere belangrijke historische bezienswaardigheden in Berlijn.

Het juweel in de kroon van Noord-Europa is echter misschien wel het ongelooflijke landschap in en rond de fjorden van Noorwegen en een zeer aan te bevelen gratis excursie is de Flam-spoorlijn naar Vatnahalsen. Het ongelooflijke staaltje techniek dat 20 kurkentrekker-tunnels omvat, die in slechts 20 kilometer tot 853 meter stijgen, reist door een prachtig berglandschap, door ravijnen en langs watervallen, rivieren en met sneeuw bedekte bergen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Gasten ontvangen gratis suite upgrade bij Regent Seven Seas Cruises

  • 14 september 2020 om 19:46
    Permalink

    We houden van cruisen!
    Jammer dat het nu even niet kan door de Corona.
    Dus we volgen graag de nieuwste ontwikkelingen.

Reacties zijn gesloten.