Royal Caribbean: 60% korting voor 2e persoon

Geldig tot en met 30 september 2021.

60% korting voor 2e persoon!

Deze actie is verlengd 🙂

De tweede gast in de reservering profiteert van 60% korting op cruisesom en havengelden.

Boek en bevestig een Royal Caribbean cruise binnen genoemde data en profiteer van 60% korting voor de 2e persoon. Het vertrek van de cruise moet op of na 1 oktober 2021 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Vraag je offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)