Video’s: Een exclusief kijkje achter de schermen bij bouw Mardi Gras

Carnival Cruise Line geeft haar fans de kans om verder te gaan dan de Finse “Paasy Kielletty” (“Verboden Toegang”) linten met een kijkje achter de schermen bij de bouw van haar nieuwe cruiseschip Mardi Gras op de scheepswerf van Meyer Turku in Finland.

De voortgang van Mardi Gras, die gepland staat om in februari in de vaart te komen, wordt getoond met een reeks video’s waarin te zien is hoe arbeiders een aantal van de openbare ruimtes van het schip afmaken, waaronder:

  • De Havana Bar met Cubaans thema, een eerbetoon aan de historische hoofdstad met vers bereide cocktails en live Latin-muziek (op dek 8)

  • Het grootste ‘Camp Ocean’ speelterrein voor kinderen in de vloot en het aangrenzende Dr. Seuss Bookville, onderdeel van de exclusieve samenwerking van de rederij met Dr. Seuss Enterprises (dek 4)

  • Limelight Lounge met livemuziek en ander entertainment (dek 7)

  • De luxueuze Cloud 9 Spa, een van de grootste gezondheids- en wellnesscentra op zee (dek 6)

Werknemers gaan ook door met het afronden van de installatie van BOLT, de eerste achtbaan op zee, evenals 2.600 passagiershutten, waaronder 180 suites in 11 verschillende categorieën. De zes themazones van Mardi Gras krijgen ook langzamerhand vorm, waaronder restaurants van Emeril Lagasse, Guy Fieri, Rudi Sodamin en Shaquille O’Neal.

Het eerste schip in Noord-Amerika dat wordt aangedreven door Liquefied Natural Gas (LNG), Mardi Gras, zal naar verwachting op 6 februari 2021 in dienst worden genomen vanuit Port Canaveral, Florida, met wekelijkse cruises.

Cruises met de nieuwe Mardi Gras zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.