Black Watch en Bouddica worden niet gesloopt

De klassieke cruiseschepen Black Watch en Boudicca van Fred. Olsen Cruise Lines worden niet gesloopt. De kleine Britse cruisemaatschappij heeft de twee schepen namelijk verkocht aan een Turks bedrijf. Ze zullen naar verluidt worden ingezet voor huisvesting. De Black Watch en Boudicca moesten recent in de vloot plaats maken voor de Bolette en Borealis, de voormalige Amsterdam en Rotterdam van Holland America Line.

De Black Watch en Boudicca liggen momenteel nog in het Schotse Rosyth bij de andere cruiseschepen van de rederij. Naar verwachting zetten ze volgende week koers naar Turkije.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!