Celebrity-schepen verwelkomen nieuwe Celebrity Apex

Na een transatlantische oversteek is de Celebrity Apex voor de eerste keer gearriveerd in Amerika. Het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises kreeg op zee een bijzonder welkom van 5 andere schepen in de vloot van de Amerikaanse rederij.

Na een technische stop op de Azoren werd het nieuwe vlaggenschip bij de Bahamas opgewacht door haar zusterschip Celebrity Edge en de Celebrity Reflection, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette en Celebrity Summit.

De Celebrity Apex (2.918 passagiers) staat ingepland om komende winter vanuit Port Everglades cruises te maken naar de Caribbean.

De Celebrity Apex, het tweede schip in de Edge-klasse, is gebouwd in Saint-Nazaire bij de Franse scheepsbouwer Chantiers de l’Atlantique. Eind maart werd het schip virtueel opgeleverd aan haar opdrachtgever.

Wil jij met de nieuwe Celebrity Apex varen in de Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.