Seadream I komt zaterdag naar Rotterdam

Zaterdag ontvangt Cruise Port Rotterdam het eerste cruiseschip sinds de uitbraak van COVID’19 met passagiers aan boord. Rotterdam is de eerste stop van het ultra-luxe cruiseschip Seadream I van Seadream Yacht Club tijdens een 22-daagse reis naar Barbados. Verwachte aankomst volgens Cruise Port Rotterdam is 16:00 uur en afvaart om 00:00 uur (tijden onder voorbehoud).

De Seadream I vertrok gisteren uit het Noorse Oslo voor de repostioneringscruise die naast Rotterdam ook de bestemmingen Portsmouth (Engeland), Funchal (Madeira), Saint Vincent, Mayreau (Grenadines) aandoet voordat ze op 5 november arriveert in Bridgetown op Barbados. De Seadream I begint aansluitend aan haar seizoen in de Caribbean.
De Seadream I is een jacht van 105 meter lang en 15 meter breed. Het heeft een capaciteit van 112 passagiers. In mei van dit jaar was de Seadream I nog in de haven van Rotterdam. Onderweg naar Noorwegen maakte het toen een korte stop in de Waalhaven om te bunkeren en te worden bevoorraad.

Foto: Rian

Cruises met de Seadream I zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.