Nicko Cruises succesvol met World Explorer van start

Het lijstje van zeecruiseschepen die varen, mag worden aangevuld met het kleinere (expeditie) schip World Explorer van Nicko Cruises. Al half september besloot de rederij met de World Explorer in de Middellandse Zee te starten, na een succesvolle herstart op de rivieren met haar riviercruiseschepen.

Uiteraard zijn aan boord talloze veiligheidsmaatregelen genomen. Zo moeten alle gasten een negatieve coronatest aan kunnen tonen waarvan het resultaat niet ouder is dan 48 uur. Alle maatregelen die op de riviercruiseschepen zijn gehanteerd, gelden ook voor de World Explorer en binnenkort voor de World Voyager. Zij zal het stokje gaan overnemen van de World Explorer. De veiligheidsmaatregelen zijn na te lezen op de website van de reisorganisator en in een korte video te zien:

Wintercruisen naar Jordanië

Vanaf de wintermaanden zal de World Voyager (in plaats van de World Explorer) diverse reizen maken in de Middellandse Zee en Rode Zee. Naast de traditionele havens bezoekt het expeditie schip ook bestemmingen in Jordanië, Israël en Saudi-Arabië. In de maand daarvoor, in december, zal ze onder andere naar de warme Canarische Eilanden varen.

Drankpakket cadeau

Bij nieuwe boekingen op een van deze schepen, krijg je een drankpakket cadeau en dus een all-inclusive beleving aan boord. Deze aanbieding geldt voor alle zeecruises van het seizoen 2020/2021 en 2021/2022.

Je boekt Nicko Cruises bij onder andere:

Captain Cruise Yacht Cruise Company

 

Afbeelding: copyright nicko cruises GmbH

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)