Pullmantur maakt mogelijk eind 2021 comeback

Het Spaanse cruisemerk Pullmantur zou wel eens haar rentree kunnen gaan maken in de cruisewereld. Een herstructureringsplan dat is voorgelegd aan de Spaanse autoriteiten mikt op een terugkeer eind 2021 met twee voormalige Celebrity Millennium-klasse schepen.

Pullmantur, een joint venture tussen Royal Caribbean Group en Springwater Capital, moest eerder dit jaar noodgedwongen faillissement aanvragen. Het moest afstand doen van haar schepen waarvan enkele reeds zijn gesloopt.

Alle partijen zouden inmiddels tot een akkoord zijn gekomen om de cruiseactiviteiten weer op te pakken met een nieuw businessplan. Tevens zou er een deal zijn dat Pullmantur gasten hun ‘future cruise credit’ kunnen inzetten bij Royal Caribbean of Celebrity Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!