Royal Caribbean: 60% korting voor 2e persoon

Geldig vanaf 2 december tot en met 31 januari 2021.

60% korting voor 2e persoon!

Deze actie is verlengd 🙂

De tweede gast in de reservering profiteert van 60% korting op cruisesom en havengelden.

Boek en bevestig een Royal Caribbean cruise binnen genoemde data en profiteer van 60% korting voor de 2e persoon. Het vertrek van de cruise moet op of na 1 januari 2021 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Vraag je offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.