Cruisereiziger
Benoemingen

Jan Swartz benoemd tot president Holland America Group

Carnival Corporation heeft dinsdag bekendgemaakt dat Jan Swartz (zie archieffoto bij overdracht Sky Princess) is benoemd tot president van de Holland America Group. Ze wordt daarmee hoofdverantwoordelijk voor de cruiseactiviteiten van de cruisemerken Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn en P&O Australia en de Holland America Princess Alaska Tours.

De Amerikaanse is sinds 2016 al group-president van Princess Cruises en Carnival Australia en toezichthouder op het merk P&O Cruises Australia. Drie jaar eerder werd ze benoemd tot president van Princess Cruises na een carrière van 12 jaar bij de rederij waarbij ze verschillende leidinggevende functies had.

Moedermaatschappij Carnival Corporation liet tevens weten dat Stein Kruse aan de slag gaat als senior adviseur van zowel de voorzitter Micky Arison als de CEO Arnold Donald. Hij neemt afscheid van zijn huidige rol als CEO van Holland America Group en Carnival UK, die hij sinds 2013 vervulde.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!