Costa Cruises annuleert ook kerstcruises

Costa Cruises stopt, net als MSC Cruises, tijdelijk met cruisen in de periode van 20 december tot 6 januari 2021. Dit in overeenstemming met de laatste bepalingen van de Italiaanse regering.

Tijdens de feestdagen zal Costa Cruises zorgt de rederij ervoor dat haar schepen in de havens  initiatieven starten zoals speciale voedseldonatieprogramma’s voor de meest kwetsbare mensen.

Het bedrijf stelt gasten momenteel op de hoogte van de annulering van hun cruises, in de hoop ze zo snel mogelijk aan boord te verwelkomen. Costa Cruises hervat het cruisen op 7 januari 2021 met Costa Smeralda met de reisroute van een week met vertrek uit Civitavecchia.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)