Quantum of the Seas eerder terug naar Singapore

De Quantum of the Seas is op haar eerste cruise vervroegd teruggekeerd naar Singapore. Zij was onderweg op een 5-daagse cruise ‘to nowhere’. ‘s Nachts meldde zich een zieke gast met klachten die leken op COVID-19. Daarop is besloten om de protocollen te volgen en een dag eerder terug te keren naar Singapore.
De passagiers van de Quantum of the Seas mochten ‘s avonds van boord, omdat een ander cruiseschip ook bij de terminal lag. Om te voorkomen dat passagiers door elkaar zouden geraken, werd besloten dat de 1680 (slechts 40% van max. capaciteit) gasten dan pas konden ontschepen.

Alle gasten krijgen een snelle antigenen test om te zien of zij het virus hebben opgelopen.

Update 9-12 18:02: De betroffen passagier heeft hertesten ondergaan die tweemaal een negatief resultaat (=geen COVID-19) gaven. Een derde test in het ziekenhuis blijkt ook negatief.

De volgende cruise vanuit Singapore is geannuleerd. Lees hier meer over de cruises van de Quantum of the Seas die enkel en alleen voor inwoners van Singapore bestemd zijn.

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)