Celebrity Apex krijgt in zomer 2022 Amsterdam als thuishaven

Het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises, Celebrity Apex, krijgt in de zomer van 2022 Amsterdam als thuishaven. Vanuit de hoofdstad zal het tweede schip in de Edge-klasse in totaal 8 cruises maken. Het gaat om 8- tot 13-daagse cruises met bestemmingen IJsland & Ierland, Noorse fjorden, Scandinavië & Rusland, Britse Eilanden en Portugal, Spanje & Frankrijk. Prijzen beginnen bij 1.519 euro per persoon.

Het zomerseizoen vanuit Amsterdam begint op 7 juni 2022 met een 13-daagse cruise naar IJsland en Ierland en eindigt op 11 september 2022 met een 13-daagse cruise naar de Middellandse Zee met bestemmingen in Frankrijk, Portugal, Spanje en het Italiaanse Rome als ontschepingshaven.
Opvolger van Celebrity Reflection

De Celebrity Apex is in 2022 de opvolger van de Celebrity Reflection die volgend jaar zomer vanuit Amsterdam vaart. Er staan tussen 5 mei 2021 en 4 september 2021 12 8- tot 13-daagse cruises gepland naar IJsland & Ierland, Noorse fjorden, Scandinavië & Rusland, Britse Eilanden en Portugal, Spanje & Frankrijk.

De Celebrity Apex is het eerste cruiseschip dat eind maart vanwege de coronapandemie virtueel werd opgeleverd door scheepsbouwer Chantiers de l’Atlantique aan Celebrity Cruises. Inmiddels ligt het schip voor anker bij de Bahama’s in afwachting op betere tijden en het voor de eerste keer passagiers aan boord kan ontvangen.

Klik hier voor meer informatie over de Celebrity Apex!

De routes van de 8 cruises van de Celebrity Apex vanuit Amsterdam:

7 juni 2022 – 13-daagse IJsland & Ierland cruise: Amsterdam, Akureyri (IJsland), Reykjavik (IJsland), Belfast (Noord-Ierland), Dublin (Ierland), Cork (Ierland), Amsterdam

19 juni 2022 – 8-daagse Noorse fjorden cruise: Amsterdam, Alesund (Noorwegen), Bergen (Noorwegen), Geiranger (Noorwegen), Stavanger (Noorwegen), Amsterdam

26 juni 2022 – 13-daagse IJsland & Ierland cruise: Amsterdam, Akureyri (IJsland), Reykjavik (IJsland), Belfast (Noord-Ierland), Dublin (Ierland), Cork (Ierland), Amsterdam

8 juli 2022 – 13-daagse Scandinavië & Rusland cruise: Amsterdam, Warnemunde, Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland), Tallinn (Estland), Stockholm (Zweden), Kopenhagen (Denemarken), Amsterdam

13 augustus 2022 – 8-daagse Noorse fjorden cruise: Amsterdam, Molde (Noorwegen), Alesund (Noorwegen), Haugesund (Noorwegen), Stavanger (Noorwegen) en Amsterdam

20 augustus 2022 – 13-daagse Scandinavië & Rusland cruise: Amsterdam, Warnemunde (Duitsland), Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland), Tallinn (Estland), Stockholm (Zweden), Kopenhagen (Denemarken), Amsterdam

1 september 2022 – 11-daagse Britse Eilanden cruise: Amsterdam, Dover (Engeland), Cork (Ierland), Dublin (Ierland), Liverpool (Engeland), Belfast (Noord-Ierland), Amsterdam

11 september 2022 – 13-daagse Portugal, Spanje en Frankrijk cruise: Amsterdam, La Rochelle (Frankrijk), Bilbao (Spanje), La Coruna (Spanje), Porto (Portugal), Lissabon (Portugal), Cadiz (Spanje), Gibraltar (Groot-Brittannië), Cartagena (Spanje), Rome (Italië)

Voor deze cruises hanteert Celebrity Cruises een all-inclusive aanbod waarbij waarbij Wifi, drankjes en fooien zijn inbegrepen.

Interesse in cruisen met de Celebrity Apex vanuit Amsterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!