MSC Cruises vertraagt herstart MSC Magnifica tot 14 februari 2021

MSC Cruises kondigde vandaag de verlenging aan van de onderbreking van de MSC Magnifica. Dit besluit is genomen in verband met de aanvullende lockdown-maatregelen die de Griekse regering onlangs heeft genomen om de pandemie te beheersen. Deze zullen waarschijnlijk nu verder reiken dan de huidige vakantieperiode. Als onderdeel van deze maatregelen kunnen passagiersschepen momenteel tot en met 6 januari 2021 alleen technische aanlopen houden in Griekse havens.

Vanwege de onzekerheid of deze havens op 7 januari 2021 volledig zullen heropenen of dat deze maatregelen verder zullen worden verlengd heeft MSC Cruises besloten om de hervatting van de activiteiten voor de MSC Magnifica te vertragen tot 14 februari 2021.

Gasten die reeds geboekt stonden voor een van de afvaarten kunnen hun boeking omzetten naar de MSC Grandiosa wanneer zij haar vaarroute in het westelijke Middellandse-Zeegebied zal hervatten met havens in Italië en Malta.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!