Royal Caribbean verlengt cruisestop tot eind april

Royal Caribbean Group heeft bekendgemaakt dat de stop van de cruise-activiteiten van de meeste van haar cruisemerken wordt verlengd tot eind april 2021. In de tussenliggende periode zal het bedrijf in nauwe samenwerking met het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention en autoriteiten over de gehele wereld werken aan een veilige en gezonde terugkeer van het cruisen voor gasten, bemanning en de gemeenschappen die worden bezocht.

Zie onder voor de annuleringen per cruisemerk:

Royal Caribbean International:

– Annulering van alle afvaarten tot en met 30 april 2021 inclusief cruises van de Spectrum of the Seas van 16 februari tot en met 28 februari 2021;
– Cruises van de Quantum of the Seas (in Singapore) zijn uitgezonderd van de cruisestop (zie onder).

Celebrity Cruises:

– Annulering van alle cruises tot en met 30 april 2021, inclusief de transatlantische cruise van 1 mei 2021 van de Celebrity Apex;
– Annulering van de Europa (incl. transatlantische) cruises van de Celebrity Edge en Celebrity Constellation van mei tot en met oktober 2021.

Silversea Cruises:

– Annulering van alle cruises tot en met 1 april 2021.

Azamara:

– Annulering van alle cruises tot en met 30 april 2021.

De Quantum of the Seas kwam vorige maand in Singapore weer in de vaart. Het vaart met de CruiseSafe-certificering van de lokale overheid. De certificering bevestigt dat de drie- en vierdaagse Ocean Getaways cruises voldoen aan de uitgebreide gezondheids- en veiligheidseisen die zijn ontwikkeld door de regering van Singapore.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!