Carnival Pride komt naar Europa in 2022

In 2022 brengt Carnival Cruise Line de Carnival Pride naar Europa. Het cruiseschip met plek voor zo’n 2500 gasten is een zusterschip van de Carnival Legend, die de afgelopen jaren veelvuldig in Europa ingezet werd.

De Carnival Pride zal gaan varen vanuit Dover, Civitavecchia (Rome) en eenmaal vanuit Barcelona. Daardoor bezoekt het schip veel bestemmingen in Europa, van Ijsland tot St. Petersburg en de Griekse Eilanden.

Barcelona

Op 24 april 2022 gaat de Carnival Pride in 15 dagen transatlantisch richting Europa en eindigend in Barcelona op 8 mei 2022. De eerstvolgende cruise (13 dagen) is pas 29 mei 2022 wanneer het langs de Spaanse, Portugese, Franse en Belgische kust naar Dover vaart.

Dover

De Carnival Pride vaart vanaf juni het grootste deel van het seizoen vanuit Dover. Vanaf 10 juni 2022 tot en met de laatste cruise op 31 augustus 2022. Cruises duren 10 tot 13 dagen en gaan naar:

  • Noorse Fjorden – 10 juni & 1 juli 2022 – 10 dagen
  • Baltische Staten – 19 juni & 21 augustus 2022 – 13 dagen
  • Ijsland & Groot-Brittannië – 10 juli 2022 – 13 dagen
  • Groot-Brittannië – 22 juli & 12 augustus 2022 – 10 dagen
  • West-Europese steden & westkust richting Lissabon – 31 juli 2022  met o.a. IJmuiden op 11 augustus – 13 dagen
  • Van Dover naar Civitavecchia – 2 september 2022 – 10 dagen

Civitavecchia

Vanuit Civitavecchia cruist de Carnival Pride vier keer een 10-daagse route naar o.a. Griekenland en Turkije op 11 september/21 september/1 oktober en 11 oktober 2022.  Op 21 oktober vertrekt het schip voor een laatste cruise in de Middellandse Zee, eindigend in Lissabon. Daarna gaat ze in 14 dagen transatlantisch terug naar Florida (Tampa) met tussendoor een bezoek aan de Azoren en Grand Turk.

Nieuwsgierig naar de Carnival Pride? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)