Royal Caribbean publiceert vinfographic over Eemstocht Odyssey of the Seas

Royal Caribbean International heeft een bijzondere video (zie onder) gepubliceerd over de Eemstocht van het nieuwe cruiseschip Odyssey of the Seas afgelopen week, van de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg tot de Eemshaven. De video betreft een zogenaamde ‘vinfographic’, waarbij videobeelden zijn gekoppeld aan tekst met informatie en data.

De 32 kilometer lange reis van meer dan 10 uur bracht het tweede schip in de Quantum Ultra klasse schip een stap dichter bij haar debuut in Haifa, Israël in mei 2021. Odyssey of the Seas zal een mix van cruises van 3 tot 7 nachten naar Griekenland en Cyprus varen in de zomer. Daarna zet ze haar inaugurele jaar in Fort Lauderdale, Florida, voort door in november 2021 door het oostelijke, westelijke en zuidelijke Caribisch gebied te cruisen.

Interesse in cruisen met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!