Azamara laat trouwe fans naam nieuwe aanwinst kiezen

Azamara maakt zich op voor de komst van haar vierde cruiseschip in de vloot. Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit krijgen er met de voormalige Pacific Princess er een zusje bij. De vier schepen behoren allen tot dezelfde klasse. Ze behoorden ooit toe aan Renaissance Cruises die 8 R-klasse schepen in de vloot had.

Azamara roept de hulp in van haar trouwe fans om een naam te verzinnen voor haar nieuwste aanwinst. Na een eerste selectie zijn er nog 3 mogelijke namen over: Azamara Onward, Azamara Forth en Azamara Discovery. De keuze is uiteindelijk aan de leden van het loyaliteitsprogramma van Azamara, Azamara Circle.

Cruises met Azamara zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *