Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

MSC Cruises verplaatst MSC Virtuosa naar Groot-Brittannië

Nadat eerder bekend was geworden dat ook MSC Cruises deze zomer vanuit Groot-Brittannië zal gaan varen, is nu bekendgemaakt dat dit met de MSC Virtuosa zal gebeuren. De MSC Virtuosa zal op 20 mei 2021 haar eerste reis maken met gasten aan boord vanuit Southampton. Dit doet zij met een serie minicruises van 3 en 4 nachten, voordat ze vanaf 12 juni begint met cruises van 7 nachten met drie inschepingshavens in Engeland en Schotland.

Alle reizen zijn alleen voor Britse ingezetenen en voor gasten van alle leeftijden die wachten op een COVID-19-vaccin of die al zijn ingeënt. Alle gasten worden getest voordat ze aan boord gaan en niet-gevaccineerde gasten dienen ook een bewijs te tonen van een negatieve test die tot 72 uur voor vertrek schip is uitgevoerd. Andere maatregelen vóór het inschepen en aan boord zijn ook van toepassing op zowel gasten als bemanning, in overeenstemming met het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises.

Het aanbod van minicruises van vier nachten biedt een cruise vanuit Southampton en biedt de ultieme korte vakantie voor stellen of vrienden die op zoek zijn naar een snelle ontsnapping. Het schip zal het eiland Portland in Dorset aandoen, dat deel uitmaakt van de Jurassic Coast, waar gasten aan wal kunnen gaan om te genieten van het perfecte dagje uit op het strand. De vaarroute omvat ook twee dagen op zee.

Vanaf 12 juni kunnen vakantiegangers deelnemen aan afvaarten van zeven nachten met stops in Portland en de culturele stad Belfast in Noord-Ierland en meerdere inschepingshavens, waaronder Liverpool en Greenock, dicht bij Glasgow in Schotland.

Gloednieuw

MSC Virtuosa werd in februari opgeleverd en is één van MSC Cruises’ meest innovatieve en milieuvriendelijke schepen en maakt deel uit van de generatie Meraviglia-klasse schepen die worden gekenmerkt door een iconische 112 meter lange promenade met een verbluffende LED-hemelkoepel als sociaal hart van het schip.

Het schip met 19 dekken biedt Britse gasten van alle leeftijden de allerbeste gastronomische restaurants, entertainment van wereldklasse, ontspannende bars en lounges, boetiekjes, spa- en fitnesscentra, een aquapark en clubs voor peuters tot en met tieners. Bovendien biedt het schip de gloednieuwe MSC Starship Club met ‘s werelds eerste humanoïde robotachtige barman.

Vervanging door MSC Seaview

MSC Virtuosa was eerder gepland om vanuit Duitsland routes in Noord-Europa te gaan varen en ze zal worden vervangen door de MSC Seaview. Er wordt rechtstreeks contact opgenomen met geboekte gasten en reisagenten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)