Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Cruise Line kondigt nieuw rompontwerp aan voor de hele vloot

In navolging van de Mardi Gras zal binnenkort ook een tweede cruiseschip van Carnival Cruise Line het nieuwe rompontwerp van de Amerikaanse rederij ontvangen. De Carnival Magic krijgt de romp met de rood, wit en blauwe kleurstelling tijdens het huidige droogdok in Marseille, Frankrijk. Het wordt het handelsmerk in de hele vloot in de aanloop naar de 50e verjaardag van de rederij in 2022.

Als eerbetoon aan de maritieme traditie en patriottische kleuren wordt het opvallende rompontwerp benadrukt door een statige marineblauwe romp. Deze is geïnspireerd op officiersuniformen samen met levendige rode en witte accenten over de hele lengte van het schip. Extra schepen zullen het nieuwe rompontwerp krijgen als ze geplande droogdokken ondergaan. Carnival Glory zal het volgende schip zijn dat de nieuwe romp zal ontvangen tijdens een droogdok gepland in juni.

“Toen we het rompontwerp voor Mardi Gras voor het eerst zagen, wisten we dat het iets speciaals was en, vooral nu we ons voorbereiden om het vieren van onze 50e verjaardag, zijn we verheugd om deze verbluffende kleurstelling op te nemen als een kenmerkend exterieur ontwerpelement in onze vloot”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Nu we weer willen gaan cruisen in de VS, komen we ook terug met een kenmerkende nieuwe look!”

Naast het nieuwe ontwerp van de romp zal Carnival Magic op 24 mei uit het droogdok komen met andere nieuwigheden. Denk aan een uitgebreid casino met een nog grotere verscheidenheid aan speelautomaten en andere spellen, evenals een groot aantal verbeteringen, waaronder het opfrissen van het WaterWorks-waterpark en zwembaden.

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)