Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Verlengde Star Legend opgeleverd aan Windstar Cruises

Recent heeft op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo de overdracht plaatsgevonden van het vernieuwde cruiseschip Star Legend aan Windstar Cruises. Het is het tweede Star-klasse schip, na de Star Breeze, dat is getransformeerd van een 212-passagiers schip naar 312 passagiers door het toevoegen van een tussenstuk van bijna 26 meter.

Door de verlenging, onderdeel van Windstar’s 250 miljoen dollar Star Plus Initiative, is er ruimte voor 50 nieuwe suites die de 100 extra passagiers huisvesten. De extra dekruimte zorgt ook voor twee nieuwe restaurants aan boord, het Spaans georiënteerde Cuadro 44 en een moderne alfresco Star Grill. Gasten kunnen zich ook verheugen op een nieuw zwembad en bubbelbaden, een heringerichte Spa en fitness center en nieuwe winkels.

Later staat ook nog de verlenging op het programma van de Star Pride. Dit schip lag vorig jaar 4 maanden in de buitenhaven van Vlissingen.

Wil jij cruisen met de verlengde Star Legend? Vraag een gratis offerte aan bij:
Yacht Cruise Company

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!