Cruisereiziger
Herstart

Celestyal Cruises terug in de vaart met Celestyal Crystal

Ook de Griekse cruisemaatschappij Celestyal Cruises heeft haar cruise-activiteiten herstart. De Celestyal Crystal vaart vanaf heden 8-daagse cruises in de Egeïsche Zee. Tijdens de route worden de bestemmingen Kusadasi (Turkije), Rhodos, Santorini, Lavrion, Mykonos, Milos en Kreta (Griekenland) aangedaan.

“Na een zeer moeilijk en uitdagend jaar zijn we buitengewoon verheugd om deze zomer weer gasten aan boord te mogen verwelkomen op onze meest populaire Griekse eilandreis: de idyllische Egeïsche Zee. Dit was geen geringe taak en is te danken aan de niet aflatende toewijding en het verenigde teamwerk van het Celestyal-team, zowel aan wal als aan boord, en de steun van onze strategische partners, zowel groot als klein. We zijn allemaal verheugd om gasten weer aan boord te mogen verwelkomen om onze bekroonde, warme en oprechte Griekse gastvrijheid te ervaren die alleen Celestyal kan leveren en om sterker dan ooit terug te komen!” zei de CEO van Celestyal Cruises, Chris Theophilides.

“Het is met grote trots voor ons allemaal die in de Griekse toeristenindustrie werken om de terugkeer van Celestyal-schepen naar de Griekse zeeën deze zomer te zien”, zei de Griekse minister van Toerisme, Harry Theoharis. “De hervatting van het cruisen, onder onze nieuwe gezondheid en veiligheidsrichtlijnen, en de sterke toewijding aan Griekenland van de cruise-industrie in het algemeen is een verder bewijs van hoe veerkrachtig Griekenland is en hoe snel we een gevoel van normaliteit kunnen terugbrengen – net op tijd voor het zomerse reisseizoen.”

De start van het zomerseizoen met de inzet van de Celestyal Crystal zal worden gevolgd door de inzet van de Celestyal Olympia, die van 28 juni tot en met 30 augustus een nieuwe 8-daagse route zal varen vanuit Athene naar o.a. Thessaloniki, Mykonos, Santorini, Agios Nikolaos, Rhodos en Limassol.

Cruises met Celestyal Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Stip

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!