Cruisereiziger
Accommodatie

Oceania Cruises onthult design hutten en suites op nieuw schip

Oceania Cruises heeft donderdag het ontwerp en de inrichting van de Veranda Staterooms, Penthouse Suites, Oceania Suites en Vista Suites aan boord van haar nieuwste schip, Vista, onthuld. Het schip maakt naar verwachting begin 2023 haar debuut.

“Zoals bij elk van onze schepen, is het ons doel dat gasten zich meteen thuis voelen vanaf het moment dat ze hun hut of suite aan boord van Vista betreden”, aldus Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises. “Vista’s accommodaties bieden alle doordachte voorzieningen en persoonlijke details waar we bekend om staan ​​en zijn ontworpen met de stijl en elegantie die onze gasten zijn gaan waarderen en verwachten van Oceania Cruises.”

Alle hutten en suites op de Vista beschikken over een veranda, badkamers met extra grote regendouches, grote wastafels en veel opbergruimte. Penthouse, Oceania en Vista Suites zijn zeer ruime accommodaties met een overvloed aan woon- en eetruimte. Als primeur voor het cruisemerk zal Vista een nieuwe categorie Concierge Level Veranda Staterooms bevatten, speciaal voor soloreizigers. De accommodaties zijn tijdloos ingericht. Het design is er op gericht om passagiers een rustgevende, huiselijke ruimte te bieden om te ontspannen o.a. door het gebruik van rustgevende tinten, luxe meubels en kunstwerken.

Veranda-hut

Met een woonoppervlakte van meer dan 27 vierkante meter inclusief de eigen veranda, zijn de standaard Veranda-hutten van Vista het toonbeeld van ruimtelijkheid. De hutten bevatten zachte tinten van oogst en tarwe onderbroken door zeegras en sienna. Elke hut is ingericht met een queensize “Tranquility” bed met zacht beddengoed en dikke kussens, een comfortabele zithoek, een eigen veranda, diverse voorzieningen, veel opbergruimte en een extra grote badkamer.

Conciërge Level Veranda-hut

Vista’s Conciërge Level Veranda-hut biedt gasten veel comfort. De hut met crèmetinten beschikt over een queensize “Tranquility” bed, een comfortabele zithoek en een eigen veranda. Alle hutten bevatten veel kast- en opbergruimte en een marmeren bad met inloopregendouche. Daarnaast worden er veel extra voorzieningen geboden, zoals een speciale Concierge Lounge, roomservice van The Grand Dining Room en een gratis wasservice,

Conciërge Level Solo Veranda-hut

Deze nieuwe categorie hutten is speciaal ontworpen voor soloreizigers. Alle kamers zijn ruim en luchtig. Ze beschikken over een zithoek met uitzicht op de privéveranda, een apart slaapgedeelte met een “Tranquility” bed en veel opbergruimte. Soloreizigers profiteren, net als alle andere gasten in de Concierge Level, van een reeks voorzieningen, zoals een gratis wasservice en keycard-toegang tot de exclusieve Concierge Lounge.

Penthouse-suite

Ook de Penthouse Suites ademen ruimte en luxe o.a. via de rijke stoffering en kustwerken. Ze zijn bijna 41 vierkante meter groot en beschikken over een inloopkast, een extra groot bad met dubbele wastafels en een grote privéveranda met uitzicht op zee. Penthouse-gasten hebben ook een speciale butler en keycard-toegang tot de Executive Lounge, exclusief voor suite-gasten en een conciërge.

Oceanië Suite

De 14 Oceania Suites zijn ruim met ongeveer 93 tot 185 vierkante meter. Ze zijn gelegen bovenop het schip waardoor ze een prachtig uitzicht bieden. De suites beschikken over een woon- en eetruimte, een extra grote privé teak veranda, een slaapkamer met grote kingsize bed, kleedkamer en met marmer beklede badkamer. Daarnaast heeft het een studeer- of gastenstudio en gastenbadkamer. Passagiers in de Oceania Suites kunnen gebruik maken van de diensten van een speciale butler en hebben keycard-toegang tot de Executive Lounge, exclusief voor suite-gasten.

Vista-suite

De acht Vista Suites bieden een uitzicht van 180 graden en een woonoppervlak van 135 tot 172 vierkante meter. Het design van de “villa’s aan zee” bestaat uit subtiele tinten, lichtgevend marmer, graniet en rijk verweerd eiken.  De luchtige woonkamer wordt geflankeerd door een eetkamer en bar met uitzicht die uitkomt op de grote teakhouten veranda. De grote slaapkamer beschikt over een ruime kledingkast en een kleedruimte naast de extra grote badkamer, compleet met porseleinen ligbad. Vista Suites bevatten daarnaast 24-uurs butlerservice en toegang tot de Executive Lounge, exclusief voor suite-gasten.

Owner’s Suite

Meer details over de Owner’s Suite op de Vista worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

De routes van het inaugurele cruiseseizoen van de Vista worden op 9 september 2021 bekendgemaakt. Een week later, op 15 september 2021, gaat de verkoop van start.

Wil jij weer varen met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!