Passenger Terminal Amsterdam genomineerd voor 3 World Cruise Awards

De Passenger Terminal Amsterdam is in 3 categorieën genomineerd voor een World Cruise Award. De cruiseterminal in de hoofdstad is in de race voor een award voor ‘Europe’s Beste Cruise Destination 2021’, Europe’s Best Cruise Terminal 2021 en Europe’s Best River Cruise Destination 2021.

De World Cruise Awards wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd. Het is een wereldwijd initiatief om kwaliteit in de cruisesector te erkennen, belonen en vieren.

Via de website van World Cruise Awards kan nog tot 31 augustus 2021 worden gestemd op de genomineerden. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een galaceremonie in Dubai op 24 oktober 2021.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!