TUI Cruises zet in op gevaccineerde cruisereizigers in winter 2021

TUI Cruises zet deze winter in op cruises waarbij cruisereizigers gevaccineerd zijn. Daardoor kan de rederij namelijk in twee langeafstandsbestemmingen, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied, cruises gaan aanbieden. De rederij houdt echter ook één schip waarbij vaccinaties niet verplicht zijn: de Mein Schiff 4 rondom de Canarische Eilanden.

Terug naar oorspronkelijk cruiseprogramma

De Mein Schiff 3 en Mein Schiff 4 keren grotendeels terug naar de oorspronkelijke plannen. Beide schepen varen routes van één week langs de Canarische Eilanden, die met elkaar te combineren zijn en inmiddels boekbaar zijn. Terwijl Marokko en Senegal nog niet in de routes worden opgenomen, staat wel het bloemeneiland Madeira op het programma. Mein Schiff 3, dat al vaart met alleen gevaccineerde gasten en bemanning, zal dit concept ook in de winter blijven gebruiken. Gasten die zich niet willen of kunnen laten vaccineren hoeven de Canarische Eilanden niet te missen; zij kunnen mee met de Mein Schiff 4, waarbij mensen niet gevaccineerd hoeven te zijn.

Midden-Oosten & Caribisch gebied

De Mein Schiff 6 en Mein Schiff 2 keren ook terug naar hun geplande cruises. Ook hier dienen gasten en bemanning volledig ingeënt te zijn. De Mein Schiff 6 is onderweg in het Midden-Oosten met trips van een week zoals gepland naar onder andere Dubai en Abu Dhabi. De droombestemming in de winter is het Caribisch gebied: met Mein Schiff 2 kunnen gasten de kleine Caribische eilanden verkennen en droomstranden bezoeken. Ook biedt de rederij twee transatlantische overtochten aan met de Mein Schiff 1 naar het Caribisch gebied.

Verplichte excursies van rederij

Hoe verschillend de routes en bestemmingen ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: gasten kunnen het land en de mensen leren kennen tijdens excursies van TUI Cruises. Bij sommige excursies is ook individuele vrije tijd inbegrepen. Of individuele uitstapjes weer mogelijk zijn, hangt af van de besmettingssituatie ter plaatse en de betreffende lokale autoriteiten. Ook TUI Cruises houdt de gezondheid aan boord in de gaten: er geldt een uitgebreid gezondheidsconcept. Indien nodig of gespecificeerd door de autoriteiten, wordt het concept flexibel aangepast aan de huidige omstandigheden.

De cruises naar de Canarische Eilanden en  het Midden-Oosten evenals de Mein Schiff 2 door de Caraïben kunnen al geboekt worden.  De langere Mein Schiff 1-cruises zijn binnenkort te boeken.

Nieuwsgierig naar de premium all-inclusive cruises van TUI? Kijk zeker bij:
Rederij ()
TUI Cruises ()
Vertrekjaar
2021
2022
Canarische Eilanden
Caribbean
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland

Cruise Turkije en Griekenland & citytrip Istanbul

12-daagse Hurtigruten reis langs Noorse kust met ANWB

Expeditiecruise Noorse Kust & Bereneiland Walvissafari vanuit Vlissingen

Hurtigruten ‘Pool tot Pool’ cruise

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)