Azamara: 20% korting, boordtegoed en upgrade drankpakket

Aanbieding geldig van 20 september-31 oktober 2021.

Boek nu een geselecteerde Azamara afvaart een buitenhut of hoger en profiteer van 20% korting! Daarnaast ontvang je maar liefst $500 boordtegoed per hut en een upgrade naar het Premium Drankenpakket!

Dit pakket heeft een meerwaarde van maar liefst $16,95 per persoon per dag ten opzichte van het Classic Drankenpakket.

 

Voorwaarden:

  • Alleen van toepassing voor individuele boekingen gemaakt en uiterlijk bevestigd op 31 oktober 2021, geldig voor geselecteerde afvaarten met vertrek vanaf 2 oktober 2021 tot 5 mei 2023.
  • Alleen geldig voor reserveringen met verblijf in een buitenhut of hogere categorie.
  • Dit aanbod is combineerbaar met On board booking savings, back tot back boordtegoed en Azamara Circle Quarterly savings, niet combineerbaar met andere acties.
  • De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.

Azamara cruises zijn boekbaar bij

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)